Voetbalvelden allemaal in gebruik!

De voetbalvelden zijn allemaal in gebruik genomen. De velden liggen er prima bij! De aanleg van de kunstgrasveldenĀ is helemaal definitief afgerond. De clubs Ajc’96 en KVV Losser beschikken hiermee over de nieuwste en momenteel beste kunstgrasvelden. De velden worden volop gebruikt. Door de week worden de velden gebruikt om te trainen. In de weekenden zijn de velden compleet vol gepland voor de wedstrijden.

De velden komen er steeds beter bij te liggen, mede omdat ze zo intensief worden gebruikt. De natuurgrasvelden binnen de stichting staan nog voor een groot onderhoud. Het veld op het complex van Ajc’96 is al ingezaaid. Het veld op het complex van KVV Losser krijgt deze beurt nog komende zomer.

Ook is op het sportpark op 10 december het Multifunctionele Acomodatie Nilantspad geopend, mede door Wethouder Joop Hassink.

  • Foto’s

    1e kunstgrasveld KVV Losser img_6531-small img_6479-small img_6618-small 05-08-2011-008 img_6536-small 06-08-2011-009 bomen verwijderd Ajc
  • Nieuws

    Actueel

    De vernieuwing van het sportpark. De aanleg van de twee nieuwe kunstgrasvelden is een succes geworden! Bekijk het resultaat en kom naar de wedstrijden van beide verenigingen!