Voetbalvelden allemaal in gebruik!

De voetbalvelden zijn allemaal in gebruik genomen. De velden liggen er prima bij! De aanleg van de kunstgrasvelden is helemaal definitief afgerond. De clubs Ajc’96 en KVV Losser beschikken hiermee over de nieuwste en momenteel beste kunstgrasvelden. De velden worden volop gebruikt. Door de week worden de velden gebruikt om te trainen. In de weekenden zijn de velden compleet vol gepland voor de wedstrijden.

De velden komen er steeds beter bij te liggen, mede omdat ze zo intensief worden gebruikt. De natuurgrasvelden binnen de stichting staan nog voor een groot onderhoud. Het veld op het complex van Ajc’96 is al ingezaaid. Het veld op het complex van KVV Losser krijgt deze beurt nog komende zomer.

Ook is op het sportpark op 10 december het Multifunctionele Acomodatie Nilantspad geopend, mede door Wethouder Joop Hassink.

Eerste nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen

Het eerste nieuwe kunstgrasveld van de Stichting Beheer Voetbalvelden Losser is op maandag 12 september in gebruik genomen door de jeugd van Ajc ’96. De E-teams hadden de eer om als eerste het nieuwe kunstgras te betreden. Daarna gingen de elftallen van de A en B jeugd van Ajc’96 het veld op. Hierbij konden zij ook gebruik maken van de nieuwe verlichting op het hoofdveld van Ajc’96.

Bij een voorspoedig verloop van de werkzaamheden zal op zeer korte termijn ook het tweede veld van de Stichting in gebruik worden genomen door beide voetbalverenigingen. Komende weekend (17-18 september) zullen de eerste officiële wedstrijden worden gespeeld op de nieuwe velden. Hiervoor is het wedstrijdschema en de tijden aangepast. Raadpleeg hiervoor de site van uw voetbalvereniging of kijk op RTV Oost teletekst.

 

Mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel

De realisatie van de vernieuwde sportparken in Losser worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel.

Plattegrond nieuw sportpark

Hieronder is de volledige afbeelding van het nieuw in te delen sportpark geplaatst.

Op de linkerhelft het sportpark van KVV Losser met linksboven het huidige kunstgrasveld, rechtsboven het natuurgrasveld, links onder het trainingsveldje naast het hoofdveld (natuurgras) en rechtsonder het nieuw aan te leggen kunstgrasveld.

Op de rechterzijde de beide nieuw aan te leggen velden op het park van AJC ’96 met links het kunstgrasveld en rechts het nieuwe natuurgrasveld. Daaronder is de nieuwe locatie van stichting MAN zichtbaar.

Tekening sportpark Losser

Werkzaamheden volop in gang gezet

De leden van beide voetbalvereningen zetten zich massaal in voor het realiseren van het nieuwe sportpark. De werkzaamheden zijn te zien op de sportparken en velden. Ook achter de schermen worden er veel werkzaamheden verricht om het plan tot een succes te maken. Binnenkort worden er contracten getekend met de leverancier van de velden waarna alle werkzaamheden in vogelvlucht door moeten gaan om alles nog voor de competitiestart te realiseren.

Stichting voert gesprek met wethouder drs. J.F. Hassink

Stichtingsbestuur voert gesprek met wethouder

Het stichtingsbestuur van de nieuwe stichting hebben op vrijdag 13 mei een voortgangsgesprek gevoerd met wethouder J.F. Hassink van de gemeente Losser. Hierin is de voortgang besproken en zijn afspraken gemaakt over het vervolg van dit mooie project. Alle partijen hebben er alle vertrouwen in dit project met veel succes af te ronden. Alles met het doel een vernieuwd sportpark in gebruik te kunnen nemen. We gaan daarom een mooie toekomst tegemoet.

  • Foto’s

    img_6427-small img_6463-small img_6525-small 06-08-2011-012 dsc05239 img_6505-small 06-08-2011-006 Grasveld KVV Losser
  • Nieuws

    Actueel

    De vernieuwing van het sportpark. De aanleg van de twee nieuwe kunstgrasvelden is een succes geworden! Bekijk het resultaat en kom naar de wedstrijden van beide verenigingen!